Vecka 10 och sportlov

En “softar-vecka” har flugit förbi, med rasande fart, men jag har ändå hunnit med lite saker, endast för att jag har tagit mig i kragen och inte sovit bort det mesta av den ljusa tiden på dygnet. Visst tar det på, och är säkert inte så nyttigt heller, men nån gång ibland så kan man göra så. Har läst nån stans att nattarbetare förkortar livet med ett visst antal år, bara för att man liksom “nöter” på kroppen. Men, passar man på att göra roliga saker så tror jag att det väger upp!

Förra veckan så var jag uppe på jobbet nästan varenda dag, inte inne på avdelningen, utan nere i drejrummet. Jätteroligt att se hur det växer fram saker!

img_0346

Detta var det första jag gjorde, och brände själv. Inte så lätt när man inte gjort det förut, utan måste läsa sig till det. Det har varit underlättande om man haft nån med sig som redan kan, men det blev ju bra i alla fall. Nu gäller det bara att glasera grejjerna med?! Undra hur det går.

Testade lite mera…

img_0348

och

img_0347

Dessa är inte brända än och blir vita sen när de torkat till och blivit skröjbrända.

Det skulle vara roligt om man hade alla dessa saker hemma, så att man bara kan gå ner i källaren när andan faller på (vilket säkert skulle vara rätt ofta) och inte behöva åka ner till jobbet, tvärs över stan. Kanske nåt att sätta på önskelistan? Roligt skulle det vara om man lyckades med konstverket att få till åtminstone 2 likadana saker! Nu känns det som man bara har tur om det blir nåt över huvud taget!

Veckan avslutades på ett himla bra sätt! Kräftätning med grannarna, väldigt trevligt! Dagen efter blev lite i det slappaste laget, men, det får man ta! =)

Ena sonen kom hem i morse, och det känns skönt, jag har saknat honom!

Ha en härlig vårdag!!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Vecka 10 och sportlov

  1. Fröken Önblad says:

    Men va fina saker du har gjort. Inte behöver du öva på att dreja nåt, du kan ju redan 😉

    Kram kram.

  2. Sarah says:

    Du är snäll du Maria… Men det blir hittills bara skålar. Det skulle vara roligt om man kunde få till lite muggar, helst då i samma storlek! :-)

    Glasera ska bli intressant… kanske det blir bara skit av allt? hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>