2013-01-24

Kung Bore håller sitt grepp om vintern, hårt. Vi har haft runt -20 grader nu i en veckas tid, och det blir så besvärligt, man kan ju inte göra nånting ute, inte med Kajsa i alla fall. Känns inte riktigt schysst att dra ut henne i kylan. Vi åkte i alla fall i tisdags till Aqua Arena och tränade lite, och det var skönt även fast jag inte kände mig så taggad som jag ville. Belöningen kom efteråt i alla fall, när man kan sitta med de andra mammorna och de små telningarna och fika litegrann! Inget onyttigt sliskigt, utan en billig och god räkmacka! Nåja, den kanske inte är så nyttig den heller, men det var ju i alla fall ingen bakelse! (Det finns ursäkter för allt)

img_3026

På badhuset, i cafeterian så testade Kajsa att sitta i en barnstol, och det gick riktigt bra! Dags för en sån då. Och lika bra är ju det för annars kommer hon inte att ha nåt hår bak på skallen kvar! Hon är himla ivrig och ligger och gnuggar huvudet fram och tillbaka…

img_3071

Hon som hade så mycket hår förut!!! Jag sörjer! :-)

Hon har även börjat vara vaken mera på dagarna, och sover bara korta stunder numera, en halvtimme åt gången brukar vara lagomt, sisådär varannan timme. Då hinner jag ju med lite pyssel också här hemma… Nya sysselsättningen är stickning… Nu har jag äntligen gjort färdigt de där tjocksockarna som jag började med för ett år sen! Jag gjorde då färdigt en, och började på den andra, men jag tyckte att det var så svårt att läsa beskrivningen, både på hälen och tån, fattade knappt nånting och förstod inte logiken i det, så jag tappade sugen. Blev häromkvällen lite sugen igen så jag satte mig och, vips så kom det till mig! Det måste bara vara åldern det hänger på! Hur som helst så blev den andra stackaren färdig och det gav blodad tand, så jag gjorde ett par mindre till Kajsa med! Nu slipper vi frysa om fötterna i alla fall, i den fruktansvärda Sibirien-kylan!!

img_3083

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to 2013-01-24

  1. Ellinor says:

    Super fina sockar! :) och super söt tjej! Ha det bra! / Ellinor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>