Men tisdag, igen!

Tisdagarna brukar innebära promenad (om vädret tillåter) upp till Aqua arena och mamma/barn-gympa. Idag var en sån dag. Det kändes tungt, i vanlig ordning, att promenera dit med vetskapen att man ska gympa och även gå hem. Men det är så skönt när det är gjort, och det är bara att hoppas på att nästa gång känns lite lättare! Det är ju en liten bit från Remsle upp till Hågestaområdet…
Idag är det Fettisdagen och jag hade tänkt slå på stort och fika en semla efter gympan, men på nåt sätt kändes det lite uppkäftigt, så det fick bli en thekaka med ost på. Sen att jag svullar semla här hemma, det behöver ju ingen veta om det inte är så att jag berättar det, eller hur?

IMG_3223

Kajsa gymar

Självklart så gjorde vi sällskap med bästa kompisen Ronja till gymet, och de var så söta när de låg och väntade på att det skulle starta, höll handen och allt! Allt ska utforskas :-)

IMG_3226

Kajsa och Ronja

Vi har inhandlat en barnstol till henne med och det går väl si och så att sitta i den när hon är så liten, hon når knappt upp till bordet och orkar inte sitta så länge, inte om man jämför med de andra i hennes ålder, men det ska man ju inte göra egentligen, jämföra alltså. Ibland kan man bara inte låta bli! Hur som helst; övning ger ju färdighet!

IMG_3216

Blev mycket Kajsa idag, men det blir så ibland!

Kram på er!

Jo just ja! Måste ju även lägga ut bilden på alla snygga mammor och vackra bebisar som brukar sammanstråla på Aquaarena!

IMG_3230

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Men tisdag, igen!

 1. is black market price

  3570 what is best at is

 2. IrinaRon says:

  only now female is

  05d6 is price increase

 3. VanyaRon says:

  topic is id online forum

  fe25 is bestellung rezeptfre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>