Människans bästa vän

Har varit så otroligt sugen på hund ett tag, det är så tomt utan. Jo, jag vet, det är mycket jobb också, men roligt med sällskap, både ute och inne. Jag har kollat blocket efter en lämplig kandidat, hittade en border blandis i Söderhamn, vilket passade perfekt när vi liks åkte ner till min farmors begravning för ett tag sedan. För övrigt så blev hon 102 år gammal, och begravningen var jättefin i den lilla stenkyrkan. Känns konstigt att hon är borta ändå, trots att vi inte träffade varandra så mycket på slutet. Sist jag träffade henne var i februari, och då hade jag på känn att det nog var sista gången. <3

Hursomhelst, det blev inget med valpen i Söderhamn, åkte vidare hemöver och fortsatte att kolla Blocket. Hittade en vallhundsblandning i Åre, mamman är korsning Border/Bearded, och såg nästan ut som min gamla OES Molly. Pappan är Aussie.

Förra helgen så åkte jag och Kajsa upp och kollade in underverken! För övrigt så var Kajsa jätteduktig och tålmodig! Hon sjöng nästan hela vägen, stannade massor med gånger för fika och kisspaus.

Väl framme så dog jag nästan sötdöden…

img_20181img_20161

 

Så nu kommer en liten tik till oss i början av januari! Längtar!

Passar ju perfekt med jobbet jag har också! Är det så att jag mot förmodan måste lämna henne hemma så blir det inte längre än 4 timmar, och inte mer är 2 gånger per vecka, då jag faktiskt inte jobbar mera! Perfekt! Annars får hon hänga med!

img_20121

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Människans bästa vän

  1. For that worry-free journey you’ll consider for several years, it is best to become fashioned with the key factors. It certainly is less dangerous to become safe in comparison with i’m sorry, specifically whenever you could be likely to the uncommon nation. Grow older Issue travel cover handles several things a person be worried about, however others evidently disregard. Strategy nicely ahead of time, find out more about exactly what Grow older Issue travel cover can offer, and revel in your own moves it doesn’t matter how much the actual enjoyable together with exhilaration strolls a individual

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>