Vårfeeling

Nu var det ju ett tag sen igen, det blir lätt så ibland. Jag lär ju inte vinna priset för blogger of the year i alla fall, om det nu finns nåt sånt pris, och jag är faktiskt inte ute efter det heller!

Nåväl, väntan var lång på lilla Elva, men tillslut så hämtade vi henne! En rätt så lång resa till Åre nästan, och tillbaka igen nån timme senare. Kajsa blev jätteglad över att få en egen liten hund (konstigt detdär, hur alla djur som jag skaffar på nåt sätt blir “Kajsas egna”. Samma sak gäller hästarna, det är också hennes?)

Lilla Elva Vitnos låg mellan oss i baksätet och gjorde sitt bästa för att komma ur bilen. Hon skrek och klättrade i ungefär 3-4 mil, sen gav hon upp och lade sig för att sova.

IMG_2272[1]

 

Vi valde kanske inte rätta dagen att hämta, då det var närmare -20 grader ute. Inte så skönt då att vara ute och rasta hund som ska bli rumsren.

Tiden med Elva har hittills bestått i ett stökigare hem än vanligt, bitmärken i allehanda saker, mest händer och en skurhink som står framme för jämnan.

Mitt schema har varit, och är, bra, jag jobbar ju bara 2 dygn i veckan, och jag har fått hjälp av snälla grannen två onsdagar att ta henne då jag och Daniel är borta på jobbet. Det har fungerat jättebra! Hon slipper vara så mycket ensam själv. Jag minns inte hur jag gjorde med Tinnie? Det är klart, då jobbade jag ju 500 meter hemifrån, så jag gick säkert hem på luncherna då, konstigt hur man plödsligt inte minns längre.

Kajsa och Elva kommer i övrigt himla bra överens, och de kommer nog med tiden att bli bästisar. Andra dagen hemma i Sollefteå var hon lös med oss i stallet. Där Kajsa går, där går Elva. De leker i snöhögar och busar i stallet :-)

IMG_2290[1]    IMG_2311[1]

Hon har nu varit hos oss i ca 2 veckor, och allt börjar falla på plats, jag börjar förstå hennes signaler om vad hon vill, och det sker inte så många olyckor hemma längre (peppar peppar), hon växer som hon ska och nu är det bara att komma ihåg när hon ska ha sina sprutor och så… Men det löser sig!

IMG_2332[1]

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Vårfeeling

  1. I visited various blogs however the audio feature for audio
    songs current at this website is really superb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>