Växthuset

I år kom växterna ut i växthuset, inte för sent, utan nästan lite lite för tidigt… Så tidigt att minusgraderna inte hade försvunnit än. Kupévärmmare, värmeljus och gravljus brann där inne, och kampen mot kylan förlorade jag nästan. Gurkorna förlorade i alla fall. De dog.

Köpte 2 nya gurkplantor på Bodéns, varav jag har vattnat sönder en. Den är också dö.

Nå, har testat lite nytt i alla fall i år; Melon (får se om det blir nån frukt), vindruva (hoppas den växer på sig och inte dör i vinter) och så har jag en endaste planta av en jordgubbe som tydligen ska bli gigantisk. Förutom det, bifftomater, paprika, blåregn, citronfikus, squash och spenat samt machésallad. Det får ju inte plats med så himla mycket där ute, och det är satt lite tätt, ser jag nu när det börjar växa. Men det får vara så, så länge det växer. Det lär det ju göra bara man gödslar lite. Hästskiten är ju gratis :-)

IMG_3467[1]  IMG_3630[1]

IMG_3634[1]

IMG_3638[1]

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>