Snart semester

Snart nalkas semestern, bara tre veckor kvar, och det känns ungefär som förra året. Jag har ingen jättepanik att vara ledig, men nog skulle det vara skönt ändå. Kan väl kanske bero på att det inte är nåt vidare värst väder att skryta med, men har jag tur så kommer det lagom till ledigheten.

Ryggskott har jag åkt på, så nu gäller det att röra sig, vrida sig och lyfta försiktigt. Eller kanske inte alls. Mindre skönt i alla fall. I alla fall ska jag försöka att vara ute och gå mera, men det är inte lätt när det finns en liten 5 årig dam med sommarlov hemma. Hon är ju liksom inte så snabb och inte heller så uthållig 😉

Vi har idag suttit med lite förberedande inför hösten, Har skrivit bokstaven A, och jag vill så mycket, men det gäller ju att ta det försiktigt och inte propsa på så att man skrämmer. Vi har lekt lite emellan och klistrat klistermärken som “belöning”, det verkade gå hem :-)

Nu sitter hon och spelar på min telefon, nåt kattspel, där man ska samla in olika kakor till olika katter. Kanske också lite pedagogiskt?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Snart semester

  1. I know this website presents quality depending posts and extra stuff, is there any other web site which offers these stuff in quality?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>