2019

Nytt år, nya möjligheter!

Som vanligt ett tag sen sist, nu var det ett halvår sen jag va in och uppdaterade.

Sommaren förflöt bra, jag hade totalt 9 veckors ledighet, och det var den bästa sommaren hittills. Dels att få vara ledig, och så var det så varmt! NAJS! Slåttern gick bra, vi fick tillslut fast alla redskap på rätt ställe, men mycket hö, det blev det inte, så nu i januari börjar jag bli lite orolig att det inte ska räcka så länge jag vill. Jag får snåla, helt enkelt…

Jag jobbar kvar på Munin, har väl sökt nåt nytt jobb då och då, det skulle vara skönt att slippa nätterna, och få lite struktur på dagarna. Ju äldre jag blir desto mer bekväm blir jag. Vill liksom ha ett sånt “tråkigt Svensson-liv”.

Nu är i alla fall vintern kommen, och hittills har vi inte fått lika mycket snö som förra året, det har inte varit så kallt heller så att man inte kan vara ute. Lagom, helt enkelt…

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to 2019

  1. DavidCaf says:

    Hey What we be subjected to here is , a greatoffers
    Just click

    https://notifymepush.info/rs/309?count=10&declCount=3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>