Jag, Sarah

Jag heter Sarah, och är en tjej-tant i sina bästa år,fyller 41 i år, bor i en klassisk 60-tals villa , som vi försöker renovera allt eftersom, med sambo, en hund och två katter. Har tre barn, pojkarna bor båda i Göteborg, den äldsta läser till sjöingenjör på Chalmers och den yngsta läser på gymnasium. Sen har vi lilla Kajsa som föddes den 30e augusti 2012! En liten sladdis (18 år) men det ljuvligaste jag sett på länge!

Äger ett kallblodssto som Heter Godis Fröken, hon är väldigt egensinnig ibland, som bara kallblod kan vara, men hon blir bättre och bättre. Vi passar ihop, hon och jag!

Hunden heter Tinnie och är en av de finaste vovvarna jag känner, hon har svart jättemjuk päls som hon tappar 2 gånger om året och då ser hon inte klok ut! Hon gillar att ligga i soffan och sängen och även att tigga från bordet. Klart hon får, hon är ju så söööt!

Den ena katten heter Igor, är svart och har angora päls som mycket gärna tovar sig på sommaren. Honom hittade jag ute när han var nyfödd, detta var för 1998. Han har hunnit med att flytta med mig ett antal gånger och ätit en leguan, bland annat.

Den andra katten är vår nya lilla “bäbis”. Hon kom till oss hösten 2010 och var då runt 12 veckor tror jag. En sköldpaddsfärgad liten dam som gillar att ligga i kartonger och i påsar och busa.

Välkommen, och klicka dig gärna fram bland rubrikerna och lämna gärna en kommentar, vettja!

 

:-)

dsc03767-small

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>